Agenda
Workshop Puur Zoet
Zaterdag 29 november 2025 om 10 u
_edited.jpg)
Bakmama
Vikingstraat 18
Roeselare
Gezondere desserts zonder geraffineerde suikers, gluten, ei en melk.
Met de zachte zoetheid van banaan, dadels of kokosbloesemsuiker is elk dessert op zijn eigen manier bijzonder.
Ontdek hoe je puur kunt genieten van zoete verwennerij, met natuurlijke biologische ingrediënten en echte smaken.
In deze workshop maak ik:
Bessy: Taart met sappige bosbessen en zachte frangipane
Nanette: Taart met romige rijstvulling, peer en krokant kruimeldekje
Coco: Fluwelig dessertje met avocado, banaan en cacao
Lola: Raw bite, chocolade hazelnootgenot
Een unieke workshop ervaring
In Puur Zoet deel ik mijn eigen, zorgvuldig ontwikkelde recepten, gebak dat ik normaal enkel verkoop of voor eigen gebruik maak.
Het zijn creaties waar ik met liefde aan heb gesleuteld, en die ik nu uitzonderlijk deel om jou te laten proeven, ontdekken en zelf leren maken.
Een unieke kans om mee te kijken in mijn keuken en mijn visie vanuit orthomoleculair standpunt op onderstaande vragen:
Waarom eet je beter glutenvrij?
Waarom eet je beter melkvrij?
Waarom eet je beter natuurlijke suikers in plaats van zoetstoffen?
Alle recepten zijn ZONDER geraffineerde suikers, gluten, zuivel en soja. Met biologische ingrediënten.
Je ontvangt de recepten in een mapje en een proevertje om mee te nemen!
45 EURO/persoon of 40 EURO/pers vanaf 2 personen
