top of page

Agenda

Workshop Puur Zoet

Zaterdag 29 november 2025 om 10 u

Kopie van Kopie van De nieuwe brooddoos 110 (1920 x 1080 px)_edited.jpg

Bakmama

Vikingstraat 18

Roeselare

Gezondere desserts zonder geraffineerde suikers, gluten, ei en melk.

Met de zachte zoetheid van banaan, dadels of kokosbloesemsuiker is elk dessert op zijn eigen manier bijzonder.

Ontdek hoe je puur kunt genieten van zoete verwennerij, met natuurlijke biologische ingrediënten en echte smaken.


In deze workshop maak ik:

Bessy: Taart met sappige bosbessen en zachte frangipane

Nanette: Taart met romige rijstvulling, peer en krokant kruimeldekje

Coco:  Fluwelig dessertje met avocado, banaan en cacao

Lola: Raw bite, chocolade hazelnootgenot

Een unieke workshop ervaring
In Puur Zoet deel ik mijn eigen, zorgvuldig ontwikkelde recepten, gebak dat ik normaal enkel verkoop of voor eigen gebruik maak.
Het zijn creaties waar ik met liefde aan heb gesleuteld, en die ik nu uitzonderlijk deel om jou te laten proeven, ontdekken en zelf leren maken.
Een unieke kans om mee te kijken in mijn keuken en mijn visie vanuit orthomoleculair standpunt op onderstaande vragen:

Waarom eet je beter glutenvrij? 

Waarom eet je beter melkvrij?

Waarom eet je beter natuurlijke suikers in plaats van zoetstoffen?

 

Alle recepten zijn ZONDER geraffineerde suikers, gluten, zuivel en soja. Met biologische ingrediënten. 
Je ontvangt de recepten in een mapje en een proevertje om mee te nemen!

45 EURO/persoon of 40 EURO/pers vanaf 2 personen

Foto: Uncaptured Photography
©2025 by Levensbalans
bottom of page