top of page
pexels-enginakyurt-10331212.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2025-05-26 om 11_edited.jpg

De nieuwe brooddoos

18 oktober 2025 Atelier Akotee Brugge

Van brooddoos naar brainfood zonder brood.


Het is tijd om je lunchmoment te zien als een écht cadeau aan jezelf. Weg met die middagdipjes, weg met inspiratieloze boterhammen.

In deze workshop ontdek je hoe voeding je energie en helderheid beïnvloedt. Je leert hoe je voedzame en smaakvolle lunchboxen samenstelt die niet alleen vullen, maar je ook echt voeden. Geen saaie slaatjes, wel pure, biologische ingrediënten, liefdevol gecombineerd tot maaltijden waar je lijf en je ziel blij van worden.

Voel je welkom om jezelf te verwennen met lekkere smaken, inzichten en inspiratie. Ik kijk er ontzettend naar uit om deze mooie avond samen met jou te beleven!

Gun jezelf een lunch waar je hoofd en lijf blij mee worden. Leer jezelf voeden met wat je echt verdiend.

Ik sta er nog steeds van te kijken dat de meesten het normaal vinden dat ze na de lunch een dipje krijgen. In deze workshop gaan we dieper in op de oorzaak en het waarom velen dipjes ervaren na het eten.

Zelf ervaar ik nog zelden dipjes na het eten en dit is meestal als ik niet zelf mijn lunch voorzie.

Brood schrappen is één ding, maar wat eet je dan wel? Slaatjes? Jazeker, maar niet het soort slaatjes met kropsla, komkommer en een tomaatje. Wel slaatjes die voedzaam & smaakvol zijn en voldoende calorieën bevatten zodat je bij de namiddag koffie geen nood meer hebt aan een koekje.

In deze workshop leer ik jou niet koken. Wel leer ik jou om voedzame ingrediënten om te toveren tot een lekkere lunch die jou doen vergeten dat er ook nog zoiets als brood bestaat.

We kijken ook naar het effect van gluten en melkproducten op ons lichaam en waarom we deze beter zo veel mogelijk vermijden.

Juist als het leven je overrompelt, is het belangrijk om kleine momenten van rust en voeding te creëren. Ik laat je graag zien hoe je die ruimte vindt, midden in de drukte en we staan ook even stil bij ‘tijd’

Als alleenstaande mama van drie en drie  jobs weet ik als geen ander hoe we ons kunnen verliezen in de drukte van het dagelijkse leven en onszelf vergeten.

Wat staat er op het menu?

Ik maak 3 lunchboxen klaar. Eentje met ei, eentje met vis en eentje met vlees. 

Alle recepten worden gemaakt met biologische ingrediënten en zijn zonder gluten en lactose.

Als extraatje maak ik een gebakje zonder toegevoegde suiker om samen van te genieten!

Je krijgt de receptenfiches van de 3 lunchboxen en het gebak mee in een mapje. Je ontvangt ook een zakje hartige granola om je slaatjes te pimpen.

Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Met proevertjes!

Voel je welkom en laat je inspireren.  Ik ontvang je met open armen en een grote glimlach!


zaterdag 18 oktober om 10u in Atelier Akotee Brugge

 

45 EURO per persoon
40 EURO per persoon voor wie met twee komt

 

©2025 by Levensbalans
bottom of page